Hej! jag hittar inte min mobil. Skulle du kunna ringa den?...

Mmhmmm. Sure thing. Jag ringer. Inget hörs. Han smsar. Ska vi ses? Det skiljer 5 år. Ingen big deal. Men endå. Kvälln har varit fuckad. Jag e fuckad. Har tryckt I mig mat. Nu ska jag sova! Imon blir det mycket att gõra! PettZ och party. Grrrrr....

Killar som berättar hela sin livshistora första gången man träffas gör det bara för att man inte skall kunna säga ''vi känner ju knappt varandra'' när han vill ligga...

Amanda, hon e allt smart hon...

Till er grabbar. Sextipset - PIRATEN!

Det börjar med att du sätter på tjejen bakifrån, efter ett tag spottar du henne på ryggen så att hon tror att du redan tömt ditt säd. Det som kommer att hända är att hon vänder huvudet mot dig och det är då du skall släppa lös säden mot hennes högra öga. Hon kommer då att skrika till eftersom det gör lite ont och sedermera försöka resa sig ur sängen för att tvätta bort sperman. Mitt i tumultet passar du på att sparka henne på benet och vips så har du en livs levande piratbrud framför dig med ena ögan igentäppt, hoppande på ett ben med en för tillfället väldigt arg uppsyn. Lycka till!

Hon tog den i nummer två...

Hon stoppa sugröret i näsan och drack en flaska rött!

Det värsta är inte att du är den du är, utan att den du är inte är den du borde vara.

Lika freakad dom vanligt. Vad menar hon nu. E hon psykist störd eller tappade hennes mamma henne när hon va liten. Tankar som slår dig varje gång du klickar dig in här. Men du gör ju det. Du klickar, du läser och du hatar att du älskar det du ser. Du är fast, beroende och du kan inte sluta. Sluta titta. Det är lönlöst att intala dig motsatsen. Jag har dig precis där jag vill. Du har ju läst enda hit, eller hur?...

Sayonara Bitches...







Godmorgon kära Göteborg. Vaknade för en stund sedan. Nu är det Frulle och Packning som gäller. Imon flyttar jag hem till fröken C tillsammans med L, där vi skall bo i hela två veckor! Skall bli galet kul faktist. ser fram emot det som faan. Vi skall dricka rödtjut, kedjeröka, laga mysiga middagar, snacka massa skit och springa omkring i bara underkläder och skyhöga klackar. The dream. Mmm....



UKNOWULOVEME



Here you go. Take the stage fuckers. Tell me all the shit you're dying to, but haven't dared to say yet.

WHEN WE ROCK, IT FEELS JUST LIKE THE DEVIL IS RIDING ME...







HARDCORE SUPERSTAR

-


I DON'T CARE WHAT PEOPLE SAY. THE RUSH IS WORTH THE PRICE I PAY...

Maybe I need some rehab
Or maybe just some sleep
I got a sick obsession
I'm a fucking freak.

Hur kan man vara fashionabel i en fjällräven jacka?

Trött på kylan. Drar jag på mig räven så fryser jag inte, men jag blir o-fashion. jag fryser nog hellre.

Förövrigt så såg jag han den dära vidriga idag med en sån jacka på sig. känner honom inte ens. men jag har bytt saliv med killen. usch. han måste ha mer cola i näsan än hjärna bakom pannbenet.

Who cares. Jag kan ju alltid suga rik gubbkuk.

Kan inte sova. Vill inte sova. prov imon. har jag pluggat? svar nej!
Samma visa varje gång.

Har hur mycket skit som helst att göra i skolan. Men vafan. failar jag så får jag vell suga rik gubbkuk resten av livet. har hört att det e rätt najs. man får dyra fina skor och väskor. osså får man resa över hela världen i en PJ. låter rätt flott faktist.

Where them girls talking trash? Where them girls talking trash? where they at? where they at? where they at?...

Yada Yada Yada. At least I'm doing it my way. Fuckers.


Im'ma rock this shit like fashion.













My runnway never looked so clear. I'm the hottes bitch in heels right here. No fear.
And wile you're getting' your cry on, I'm gettin' my fly on.

Who think they test me now? Run though this town, I shut it down.
Brilliant resiliant, fanmail from 27 million.
And I want it all.

You are my drug. You are my heroine. Part 2

The one I want, doesn't want me. The one I think about is no where near. And the one who's fucking with my brain is the one who's really fucking me.

rättelse eller uppdatering. välj själv.

The one I want, just wanna fuck me. The one I think about is not around. And the one who's fucking with my brain is just fucked up.

För alla som vill veta så fick jag ligga i natt. I morse också.


Fucka Upp AB

Hej och välkommna till Fucka Upp AB. hos oss kan du samla alla dina upp fuckningar på ett och samma ställe. dela gärna med dig av dina upp fucks så att andra kan ta del av dom och sedan avstå från att göra samma misstag. tack och adjö.

Mitt hår e katastrof. vet inte om jag skall skrika eller gråta. hur fan kunde jag gå från naturligt blondt ängla hår till svart/grön turk peruk?!?!
Vill inte gå utanför dörren men jag måste. blir galen! men vad skall man göra åt saken?! bara att bita ihop och move on typ. Frulle nu. skriver sen.





Smile when you feel like crying, laugh and the bad starts dying...

ALLA FÅR LIGGA. Frågor på det?

 

They can say whatever, Im'ma do whatever, nothing is forever, no...



I'm a skinny bitch.

Today was a good day. Glädjande faktist. Har inte haft sådär värst många det senaste. Blev en fika tillsammans med godingar på Da Matte i stan och nu är det färgning av håret som gäller. Imon skall det klippas i det så är lika bra att fixa färgen i samma veva. Blir även lunch på handels imon i syfte av spaning. På vad eller av vem tänker jag inte avslöja, men kul ska det bli. Nog med ordkräkandes. skall gråta en skvätt för att det inte e ph idag sen e det på med plast handskarna!

Later.

When there's something that makes you want it, there's no way you can just say no. But you can't put your finger on it. Oh no...

Good Fucking Morning! Frulle äts och musik spelas på högsta volym. Älskar att vara ledig varje torsdag och att ingen i familjen är hemma då. Morgon ciggen skall rökas innan det blir dusch och buss till stan!



Fuck on


H&M Garden Collection











I butik 25e mars! Älska!


You are my drug. You are my heroine.



I hate that you can make me think and do whatevver, that you is all I think about and that you are the one I want.

The one I want, doesn't want me. The one I think about is no where near. And the one who's fucking with my brain is the one who's really fucking me.

It's fucked up.
Everything is...

Pull down your pants boy...

Hon e 2 år. 2,9 för att vara exakt, och hon är redan helt galen! Min syster that is. Lilla Lilly borde det vara med hon e nästan mer freakad än jag. Igår kom hon hem från dagis och var jätte nöjd. Mamma var dock mindre happy. Vad hade lilla loppan gjort? Jo hon hade tagit av sig alla sina kläder och sedan tvingat stackars linus att ta av sig alla sina kläder han med. Pull down your pants boy! I make the rules and you play by them... Sicken brud alltså. Skall bli intressant att se henne om 15 år. Med den här starten kan jag bara fantisera vilt och hur vild hon kommer vara. Ingen sätter sig på mig sa hon innan hon knallade iväg I morse...

The Girl You Lost To Cocaine...



She's fucking crazy. She's fucking down. She likes to fuck. She fucks around.


You wanna wear my kiss all over your body, once you put it on you can't live without it...



Gaaah. lack of inspiration. bilden får mig att vilja tala om tusen olika saker men inget kommer ut...
Första dagen i skolan igår var det tråkigaste jag varit med om. alla människorna får mig att vilja lägga en spya över hela skolan. sen så hamnade jag självklart brevid det största fatsot åttiobussen någonsin skådat, när jag var påväg till skiten klockan too fucking early in the morning. det mesta verkar gå fel nu faktist. har överdrivet mycket att göra också, men endå tycker jag att jag är förvånadsvärt glad. mabye för att jag alltid har ett ess i fickan... who knows!

STARE. I know you want to...






Bilder lånade från jbt.blogg.se

Jag blir galen. Fucking insane.

Jag vill ha min egen lägenhet så jag kan sitta på golvet iklädd sexiga underkläder, dricka rödvin, jaga cancer och lyssna på hög musik...


tröttnar du aldrig, blir du aldrig trött... det tar på mina krafter iaf. det borde ta på dina med. men det spelar ingen roll. för jag vet. jag vet att om inte jag lyckas så kommer någon annan att göra det. du säger det själv. karma.

---


The party don't start untill I walk in...

A clasroom is like a sodafridge, the cool ones are inte back. In the right corner that is, standing back against the bord. Jag vill spy matrester på hela skiten. Nollor med stort N. Mår illa nu.

You may not like it, but you're still looking aren't you?



It's kinda funny, it makes me wanna laugh. mo ha ha ha ha.


You're too horny for me honey...

Och jag är för omotiverad för att gå till skolan imon. Jag vet ju redan vad jag skall bli när jag blir stor. Jag skall bli hora. För då får man ju betalt för att kramas. Man behöver inga speciella betyg heller. Och dessutom är det ju flott! Vi avslutar nog här. Godnatt

winner winner chicken dinner

Baaaaam

I don't look at clocks anymore...

Sittandes i skräddar position, smuttar jag på ett glas rödtjut och funderar... Cigg står näst på tur det kan jag lova. Nikotin begäret är stõrre än njutningen från blodröd dryck just nu. Igår hetsåt jag, idag lever jag på rödvin och cancerpinnar.

fucked up fur

Herr päls e som sagt hemma. Men han e fuckad, precis som jag. Funderar på att kamma honom med vatten eller nått, kanske föna också?... äsch, dag två av u know what har börjat. vaknade precis så nu skall jag gå ner till köket och hetsäta. Sen blir det en dos sol(arium) med två sjukt goa brudar! Ciao

Har ni aldrig hört att gratis är godast?

jaja hetsa ni. jag hetsar tillbaka. vad har jag att förlora ungefär? driver inte ni mig över kanten så gör jag det själv endå. a no-winners game typ. ja ni fattar. fortsätt. jag börjar nästan gilla det nu.

Natti.

Hold my hair please...

Behöver mer mat. nu. behöver äta. äta så jag kan spy. kräkas massa ord. för det är vell det ni vill? läsa massa uppstötningar? så ni har något att hetsa om senare. jo jag vet. ni pratar om mig. när jag inte hör. ni viskar. tisslar och tasslar. stirrar och pekar. det e ju hon! hon som åt en hel brieost klockan kvart över två på natten!

sinnesrubbad.

You tell me



Allt är i sin rätta ordning. fingret är på plats. glaset. och ja där är den ju. kukberryn.


This is how it's gonna go down...

Jag skall äta, äta tills jag blir tjock och sedan spy tills jag blir smal igen. Detta skall upprepas om och om igen i en månads tid. jag skall droppa kröket, men inte ciggen. Dom skall fortfarande rökas emellan allt kräkandes och hetsätande. Jag skall ingå depp-mode, eller insideout-mode som jag också vill kalla det. jag twistar personlighet. blir helt freakad! Nuts alltså. Jag skall spy galla över hela bloggen. Ni skall alla få bevittna vilket freak jag e.

Beger mig mot köket nu, skall se hur många pankakor jag kan äta innan jag känner att jag vill spy.

Återkommer senare. Natten är ung!

rape and escape

Hard working girl, working hard for the money. Grillo all day long. Men degen måste in, så e det bara! Ikvãll vet jag inte riktigt vad som händer, men alltid händer det vell nått! Later!

Jag är nog ta mig fan den roligaste personen jag känner när jag är full...

Ibland skrattar jag högt åt mig själv. typ som nu. Sitter och läser igenom sms som jag skickat under natten och jag säger bara två saker. HA HA HA och alkohol-lås till mobilen borde inskaffas, eller iaf någon form av sms och uppringnings kontroll. det är illa när folk ringer upp dagen efter och frågar om jag hade koll på läget vid fem i tre snåret?! svar NEJ. jag hade inte koll på läget. men vem bryr sig. Jag hade ju kul. Eller?

I set them up to knock them down...



Kul att saker och ting kan vända SÅ snabbt! så jävla sinnes. Men jag skall inte utstråla allt för mycket glädje än. Herr päls e ju faktist inte hemma än... Hm... Om dagens flyt bara håller i sig några dagar till så skall jag köpa mig en trisslott och knulla nån hemlös om jag vinner!

Förövrigt:
När jag e rik och känd skall jag köpa en riktig ferrari till Davvan. Sen skall jag låta bygga en 'champagne källare' större än hedens parkeringsyta under mitt hus, fylld med bubblande flaskor som bara jag får dricka....

Det va det.

Jo, en sak till! Penny e fan sköön!

Mot mr.D

D som i dimman. vin avnjuts på hög nivå innan nivå. ikväll skall vi göra staden osäker. så akta era kukar pojkar. vi är inte att leka med.

rock on

Secret place for slut sex fest...



It's monday baby, Vaknade vid tre. Underbart! Fredagen va lugn och Lördagen konstig. Va ute för första gången på ett bra tag faktist. Mina nya 'så snygga att man vill knulla dom' shoes gicks in och klarade sig ovanligt bra igenom hela natten...Igår låg jag mördad på carros soffa och kollade porr.
Nu skall jag koka pasta och sedan blir det of to grillo för cigg och PH med Sherbet!

Later! Em´

Don't play the game with a bitch who knows how to play it better...



Ja då va det nytt år. Ett nytt liv skall börjas. Funderar på att bli lesbisk detta året, eller iaf Bi. Eller exprimentera lite bara! 18 skall fyllas, mer alkohol skall konsumeras, Rödvin skall älskas, Cigg skall rökas som aldrig förr, Gruppsex skall has, Kläder i drivor skall köpas, Höga klackar skall slitas ner av Avenyns kullestens gator och Vänner skall falla och fyndas...

mo ha ha ha.

UknowUloveMe 

RSS 2.0