This is grade A, 100 % pure colombian cocaine. Ladies and gentlemen. Disco shit. Pure as the driven snow.

 

kryper under hud. byter skinn. magiskt.





i underjorden, bland sunkiga dofter och oklara kreaturer. dimman är ovanligt dimmig men det gör henne inget ont. hon är hungrig. hungrig på döden men sugen på liv. steg efter steg tar hon sig djupare in den mörka källaren. musiken dunkar och människorna runt henne klär av sig sina kläder. nakna och vackra. alla tillsammans. ett glas förs till hennes hand. hon dricker och känner hur dimman omfamnar henne. glöd lyser framför hennes ögon. hon blundar. när hon öppnar ögonen är hon inte längre i underjorden. hon är i himlen. vit snö faller utanför himlens fönster. det är kallt och väggarna skriker efter vit färg. ny glöd uppstår. den rör sig runt i rummet. skickas mellan varelser som för oväsen. hon fångar den och smakar. skratt ringer i hennes öron. hon är nu i den tredje världen. förlorad i ögonblicket. högre än lägst. hon faller baklänges mot marken. somnar och vaknar. allt var en dröm.


slickat på marken. smakat på gatan. sugit på stenen.









levt i underjorden. misshandlats i martens. känt bitterhet. klappat sorg. saknat. älskat. önskat. druckit vin. hinkat öl. smakat gata. imorgon försvinner jag igen. flyger bort från götlaborg. på obestämd tid. andas. svälja luft. spotta ut den.

The things you do when you're drunk are the things you think about when you're sober.

 

18 år.


Som när man var liten och ville vara stor. Som när man är stor och vill vara liten.

När jag var liten  lekte jag ofta mamma pappa barn. helst ville jag vara mamma eller storasyster. 'storasyster' var den häftigaste personen i världen. mest för att hon var stor och visste så mycket om världen. hon kunde göra vad hon ville medans lilla jag inte ens fick gå till affären själv. när jag lekte så kommer jag ihåg att jag brukade titta mig i spegeln. tänka på livet och drömma mig bort till den vuxna världen. den verkade så underbar och nästan magisk. där fanns inga långa dagar i skolan eller eftermiddagar på fritis. där fanns frihet och möjligheter.
när jag sedan blev lite äldre och insåg att det vuxna livet inte bara var en saga utan även ett oändligt långt bärandes på en gammal syltburk fylld med ångest, arbete och åtaganden, så började jag fascineras på ett annat sätt. pengar var min drog och allt jag ville göra i livet var att jobba och precis som dom vuxna gjorde. för pengarna man tjänade kunde man köpa fina skor och ännu bättre, en upplevelse. en natt i strobeljusens värld där glasets innehåll var rosa och gjorde en modig. vuxenvärlden var den bästa världen av alla världar och det var i den världen jag ville leva i. jag fortsatte att leka och leken hade aldrig någonsin varit så rolig som nu. jag var liten och ville vara stor. nu e jag stor och vill vara liten. det är kul att leka. men det är inte lika roligt när leken är ett måste...

Happy B-day

........

ett vi med dig som hälften av ett oss hade varit allt och lite till. för bra för att jag skall må bra. för bra för att vara sant. du förtjänar bättre och jag förtjänar inte dig. det värker i själen. i hjärtat. det värker så mycket att min kropp tar styk. våldtagen på något som inte går att sätta ord på. förlåt för allt. förlåt för att detta är första gången jag säger förlåt.

bättre än knark. tillsammans vi hade varit helt jävla fantastiska....


when drugs don't work.



wonderland är wonderful. men inte forever.
du   du   du

psykos.

coke me up





sover bort dagarna. omotiverad till allt. trött.

fck it.

'I'm on drugs'



Russel my man.


It's always been you.

 

feels like sunday.

Sanne har åkt. Kylan dödar mig. I fredags simmade jag långt inne i dimman och igår drack jag öl och spelade pingis på pustervik. Har slutat duscha. Känner mig fresh. Det var allt.

Hejdå.

RSS 2.0