Over and Out, Scream and Shout

Helgen är slut och likaså är jag! Kom precis hem från en heldag på jobbet. Var första dagen idag så det var endel mitt huvud behövde hänga med på! Helgen har iaf varit rätt lugn men endå bra. På fredagen var jag och massa trevligt folk på Nordgården hela kvällen. Va mysigt och trevligt! Och igår var jag med Johanna och mimmi hemma hos en kill kompis till dom, sedan badade de i havet. men inte jag! håller mig på land i värmen tack! ;)
Var i stan med mamma igår oxå. Köpte en röd klänning som jag tänkte ha på skolavslutningen om jag vågar GO lite CRAZY. Snygg e den iaf! Sen köpte jag lite söta underkläder, svarta rosett hårspännen och en puder rosa blus med en rosett på!  Imon skall jag köpa mina svarta älsklingar från top shop ( de som är på bilden tillsammans med klänning nr2 under inlägget 'summer dreams' ) och även en jätte söt rosa kjol.
Nu skall jag äta lite mat och lägga mig framför tv.n.

Vi hörs imon!
Love Em



The Red Dress


Don't forget to remember me

Torsdag idag och FREDAG imon! Weey! Veckorna går sjukt snabbt och nu är det inte alls långt kvar till sommarlovet. Skall bli grymt skönt att slippa skolan ett tag även fast jobb och annan skit tar över...
Dagen har iaf bestått av skola, fika och search efter skolavslutningsklänning tillsammans med K´, Johanna, Mimie och Cecilia. :) Nu blir det till att sova en stund och plugga No!

Don't forget to remember me! / Em´



Summer Dreams

Snart är det skolavslutning och fröken Em måste hitta nått att ha på sig! Svårt att hitta nått är det inte. Men att hitta thas money...

Har iaf hittat några alternativ. Watch, judge and let me know! ;)



Sockersöt!



Söt och tuff samtidigt.



Dansa i neon + Marängcup! MUmmSs...

Let me know what you think! ;)


Skall kolla mer i stan imon med my lovely miss K´
Och med Mami på lördag!

Nu skall jag kolla Ugly betty, Desperate och sedan Christin. Kanske hinner springa bort till affären också för att köpa nått gott. We'll see.

Ciao! Em´


25/5-09

Sitter och stirrar på min No bok. Tänker att antingen så stänger jag av datorn och tv.n och börjar plugga. eller så skiter jag bara helt enkelt i det.... äsh! Jag vill ha nudlar. skall gå ner och koka ett paket ramen och kolla tv tror jag. låter som en plan!

Dagen har varit lugn. Skola först och sedan fika i stan med my lovely K.moore och köpte mig en kalender ! Satt och skrev in de dagarna som jag skall jobba i sommar och lite annat. Älskar att planera och skriva i min kalender. :)
Hittade ett par söta klänningar också, en som jag funderar på att ha på skolavslutningen. Skall kolla mer med K på onsdag. (L)

Em´



Sommarlov Sommarlov Sommarlov.
Inte långt kvar nu...

Smörgås med skinka!

Söndag idag vilket är sjukt segt. Får ångest bara jag tänker på att jag måste upp till skolan imon...
Iaf. Långhelgen har varit rätt lyckad och trevlig. :) orkar inte skriva så mycket nu. vill helst bara sova.
Men bjuder iaf på lite bilder från igår!




Tjejmiddan innan killarna kom.















Det var allt jag hade att bjuda på idag, nu skall jag tvätta bort mitt smink, kankse äta nått och sedan sovaaa!
Vi hörs imon!

Love Em

Sweet Saturday

Godmorgon människor!

Sitter hemma hos Coffe tillsammans med K och J. Skall snart dra mig hemåt och förbereda mig inför tjejmiddan hos Frida ikväll. :) Gårdagen var kul. Var här hemma hos Coffe hela kvällen tillsammans med trevligt folk! Somnade sent så är trött som fan nu, behöver nog sova nån timme om jag skall orka med ikväll.
anyhow. have it your way!

Peace!

Dagens

Skall snart dra mig från mitt nystädade rum och ut i världen.
Här Presenterar jag Dagens:



Brun tunika: H&M
Svart kofta och NitBälte: Zara
Halsband: Blandat, bl.a konfimations present, ett från london och min födelsebricka
Klocka: Michael Kors

Friday

Godmorgon världen!
Klockan är strax två och fröken Em har precis vaknat. Tänkte gå ner och äta frukost nu följt av minst en timmas städning. kul.... sen skall jag göra iordning mig och åka in till stan. Kanske blir en titt förbi cecilias nya jobb också för att säga hej. :) Ikväll blir det antagligen till att träffa folket i kullavik. Vi får se vad kvällen har att erbjuda. 
Själv så kankse jag bjuder på en uppdate lite senare.. men det återstår att se. 
Tills dess.

Ciao! Em


SpringSupreme

Med lite hjälp ifrån min älskade kusin Denielle (http://deniellelinnea.blogg.se) så har min blogg fått en lite snyggare design, vilket gjorde mig mer peppad till att börja blogga igen!
Skall försöka skriva nått litet nästan varje dag hade jag vell tänkt. Vi får se hur det går.

Nu skall jag borsta mina tänder och hoppa till kojjs. Vi hörs imon!
NattiNatti People!

Love Em


RSS 2.0