Life can suprise us all...

Det bara hände. Snabbt gick det oxå. Hann inte fatta nånting. Chocken. Shit. Paranoid nu. Fan alltså. Helt jävla sjukt. Detta händer inte va allt jag tänkte. Men det gjorde det. Och nu är det över. Tillbaka till verkligheten imon.

Em´


Kill me baby, kill me now

Söndag idag och jag är tröttare än någonsin. känns som att jag behöver sova en vecka för att orka med allt. Helgen har varit rätt okej. I fredags var jag först på klass fest med S ´ och sedan i kullavik. Sov hos D. Igår jobbade jag till elva. Åkte sedan hem till carro där trevligt folk befann dig. Sov där.
Idag har jag bara tagit det lugnt. Vaknade vid tre. Drog till solhuset och solade, sen tog jag bussen hem.
Just nu mölar jag chips och godis framför tv:n. Funderar på att sova eftersom jag börjar jobba klockan sju imonbitti....
Orkar verkligen inte jobba fyra veckor och börja så tidigt. Det är fan värre än att gå i skolan. Hela min sommar kommer bestå av jobb, jobb och jobb. Vad hände med sol, bad, grillningar och sena nätter nere vid havet med underbara människor? Finns inget av det sikte så långt jag kan se iaf... Men kommer endå ha två veckor ledigt då det finns tid för lite kul iaf. Men men. orkar inte tänka eller skriva mer nu. Vill se slutet på filmen som rullar på 5an och lägga mig för att sova så fort den är slut.


Em´



Vill känna riktig sommar....

Finally Summer

Eller är det verkligen det? känns inte så när man tittar ut genom fönstret iaf...
Hade skolavslutning i vasa kyrkan idag. Sen blev det en snabbis i stan med Pelia och Cess, träffa C på markland och sedan hem till kära eklanda. :)

Vad kvällen har att erbjuda återstår att se... skall iaf byta om nu och dra in till stan för att möta S!

Ciao! Em´


Efter onsdag kommer torsdag...

Förlåt för att jag är dålig på att blogga just nu, men har haft fullt upp med skola och jobb! jobbade hela dagen igår och idag! Men imon blir det en ledig dag och trots att vi inte har några lektioner så skall jag till skolan för att göra prov. Sen är det lunch med amanda som gäller följt av en tid hos frissan! Vid sex skall jag sen möta k.moore för lite shopping en sista timma! :)

Nu är det nana kudden som gäller, borde egentligen rå plugga, men orkar inte. Inte ens lite! Vill bara sova så det blir morgon, och så att jag kan äta frukost... Är hungrig!
Men Men, Vi hörs imon!

Puss Em´

Bjuder på en bild oxå!


Mys med min egna Blair Waldorf...

Dagen har varit underbar! Började i skolan, fortsatte på dahls med K, cess och andrea. Sen blev det lunch, solning, shopping och andra knasigheter med K.moore <3 fortsatte sedan hem till mig där det blev tv tittning av P.R, bus och mys! Nu blir dett gossip S och B emellan och kanske lite nana kudden om det finns tid ;) Puss Puss och tack K för den bästa dagen på länge! Xo Em

Nobody puts Baby in corner

Äntligen har min Baby, Blackberry Bold kommit!




Doing Drugs...

Dagen har varit okej. Fika och shopping med K´ sen sola, träffa C´och hem till plugg plugg och mera plugg.

Bjuder på lite knark mitt i allt pluggande:


Everything I'm Not - The Veronicans
Losing You - Dead By April
Naive - The Kooks
You're Gonna Go Far, Kid - The Offspring
Ayo Technology - Milow
Gives You Hell - The All-American Rejects
Mr.Brightside - The Killers
You Found Me - The Fray
Stepping Stone - Duffy
Swing Life Away - Rise Against
False Pretense - The Red Jumpsuit Apparatus

Listen and Love
Ciao Em´


Mr.Brightside

Vaknade sent idag. Härligt! Ingen skola fast massa plugg endå... 
Om två timmar blir det till att sätta mig på bussen till jobbet och stå där fram till 23.00.
Imon blir det skola, fika med Sandra och sola med K!
Vi hörs!

Em´



Touch of powder pink...

Orkade inte med klassdagen på styrsö idag så drog in till stan och träffade K och J. Fikade och kikade i affärer! Sedan blev det torget med vanessa en stund följt av hemfärd och plugg. Nu är det tv.n som gäller och så snart som christine är slut, sömn!

Em´



Köpte en liten rosa drömm today! ...

Monday Maby

Hejsan Hoppsan!
Måndag idag, och jag har gått omkring och inbillat mig att det var tisdag?!
Har iaf varit i skolan, i stan och köpt mina lovely top shop high-heels! Rå snygga! Sedan efter en spinn på stan med Cess så bar det av till jobbet och arbeta ända tills 23.00. Så nu är jag hemma, ny duschad, mätt och redo för söömn!
Imon blir det kanske styrsö med klassen, annars stan och sola.

Simma lugnt!
Peace  Em ´



Nya älsklingar på hyllan... mmmm.....

RSS 2.0