whatevva floats your boat.

om vin gör dig smal vad gör då öl? gör det dig skinny kanske eller till och med undernär?. nu dricker jag vin men om någon timma kommer jag surpla underbar öl tills jag slocknar gott framför baren på klubben som flyter.
en nära vän till mig dricker öl varje dag. jag skulle inte kalla henne undernär men tjock är hon då fan inte. så vart tar all öl vägen? osar vi ut den ur våra porer på bakfyllan eller är det ölen som stinker något så fruktansvärt när vi kissar för första gången på morgonen dagen efter? jag vet inte och det gör säkert du inte heller. men att alla fyllons tjockemagar har uppståt utav öl är en myt. det är fakta. det står iaf på wikipedia. och då måste det ju vara sant!

reality is an illusion created by a lack of alkohol.
Em.

Jag sa ju te daj.

Dagarna faller om varandra. igår blev jag full och imon är det fredag lixom. skall stanna hemma. hyra en fet filmjävel och äta mig tjock på chips och dipp. skall åka till sydamerika också. fast inte fören i november. fyra månader. fresh. men innan dess skall jag och min kompanjon em2 spara ihop några laxar. helst genom att göra så lite som möjligt. gärna skrapa fram dom på en trisslott eller göra karriär på att snurra plattor tills sparkontot är maxat. ni har vell inte missat att vi lirar fett med grym musik på klubb blåljus på parken torsdagen den 27/1 ?! va där eller va sär!

I'm outie

Spolar

En helg utan fylla efter en torsdag där efterfesten orsakade vräkning. Imon börjar praktiken och ikväll kommer jag inte kunna somna. Mobilen släppte taget och flög mot ljuset. Hoppas att jag vaknar imon utan alarm. troligt.

Hejdå.


s t u c k



Fick jag för öppenheten. Straffar du mig för min egen ovishet. För mina dåliga val och personlighetsstörningar. En människa av dålig karaktär. Det är du. Jag likaså. Tackar gud för mina änglar varje kväll innan jag somnar. Vi hade varit något av en annan värld. Jag förtjänar det men inte dig. Det bor en man i mitt huvud. Ibland pratar han med mig. Försöker förklara varför han rör om i min hjärna. Varför jag är som jag är. Men så fort jag försöker lyssna, hörs musik och hans röst är inte längre tydlig...

overkligheten

it's all an illusion. nothing is real. skins that touches. thougthts that connects. ingenting är verkligt. en synvilla. allt är på låtsas. på låtsas...


Manaus Madness

Tick Tock. What's the clock?. Feeling free, what's wrong with me?

Blod är vackert, men inte så mycket mer... Dess utgångspunkt kan vara smärtsam men också något väldigt fint. det sipprar, det rinner och för stunden förflyttas smärtan från ett ställe till ett annat...Det kan vara en utgångspunkt för all ångest. Man kan maniskt stirra och bevittna ett adjö. Inte nödvändigtvis av sig själv, utan av allt de onda.

Don't take it all so serious.

Utkast.



Utkast. Sopnedkast. Kasta bort. Kasta långt. Kastrerad. Konsumerad.

Hold your liquor darling. Fina flickor tar inte fyllan. Dom tar hand om männen efter att blodet i deras vener har bytts ut mot sprit. Ramlar in strax efter fem. Husband and wife. Tills döden skiljer dem åt. Kvinnor utan rätt tills sitt kön. Vråla då. Skrik och kasta gårdagens mjölk i ansiktet på era män. Vill leva på 70 talet. Bära feta kläder och starta ett all girl rock band. Men någon jävla motsvarighet till tvåtusentalets lattemorsa hade jag aldrig velat vara. Go down as in drugs never down as på mina knän. Slicka golvet era kukbärare. Fina flickor dricker öl.

a million miles away from reality there's a place called magicland. we know beacuse we've been there.



två odödliga änglar. uppbyggda av magi och glitter. ingen talade deras språk. ingen förstod dom. från en annan värld på besök i underjorden. två strobe ljus som rör sig bland människorna i mörkret. två vackra ljus med energi som väcker de döda. trasiga men ändå så fulländade. tillsammans under markens yta. höga på naturens gåvor. två leenden mellan en glöd. sovandes på varsin sida av vägen. mätta på skratt från natten som gått. lyckliga över att ha varandra.

as my mind plays trick my heart gets drained. i'm a mind fucker. high on life and earth. trippin and tired of it. you may love me as i am. but you wouldn't if you knew me.




You made me go mad. And I didn't know what to do with that feeling.


-

I'm officially off the rails. You should try it.

The wild one.

























What we have here is a dreamer. Someone completely out of touch with reality.

Godnatt.

RSS 2.0