HÖSTLOV

Inte skrivit på länge nu. inte haft så mycket tid eller ork. Lovet har iaf än så länge varit rätt bra. gått så snabbt bara. var hemma hos linda och firade henne förra helgen. sen har jag varit på bio med L, C och della, lanat GH, varit hos cecilia, och kollat massa gossip girl avsnitt med sandra. Today e jag barnvakt. som valigt typ.. imon får jag se vad som händer. nått hoppas jag på iaf. vill inte sitta hemma sista höstlovs kvällen.....

Em´

påbörjat projekt!


Har föresten möblerat om och fixat lite i mitt rum. Skall köpa ett sminkbord och en fotölj och slänga den gamla tv:n.
sen kommer det nog att bli ganska snyggt tror jag, tröttnat lite på den rosablommiga väggen måste jag säga. men den e fortfarande fin! Bilder kommer lite senare när allt är klart. :)

Em´

15 oktober

Idag när jag satt och fikade med K så började vi prata om hur kul vi kommer att ha det dessa tre år på gymnasiet. Vi tänke på hur många minnen som kommer att hinna skapas och på hur mycket som kommer hinna hända. Tre år är ändå tre år och det skall bli kul att senare, när man tar studenten, kolla tillbax på sina tre år och se hur mycket saker och ting har förändrats. Hur mycket man själv har förändrats. Jag menar, tänk bara tillbax idag på hur du själv var år 2005? helt sjukt hur mycket som har hänt sen 2005. Men det är ändå kul. att så mycket HAR hänt. och att så mycker KOMMER att hända.

om tre år kanske jag sitter på samma café tillsammans med K som jag gjorde idag och tittar tillbax på allt som har hänt, tittar tillbax på när vi satt och pratade om just detta jag precis skrivit om den 15 oktober 2008.

UknowUloveEm´


RSS 2.0