EFTERSOM DEMOKRATI ÄR ÖVERSKATTAT

Mellan alkoholiserade feminister, snubbar med hakskägg som kankse, kanske inte hänger hos prostituerade och orangehåriga kärringar med käften full av toblerone är det förstås inte så lätt att veta i vilka kompetenta händer vi ska lägga makten över landet.

MODERATERNA

Sammanfatning av partiets ståndpunkter:
Tycker att det är viktigt att skaffa fram fler jobb. Till expempel inom den fritänkade underhållningsbranchen. Eller, som en stolt medlem sa angående Littorin-affären: ''Jaja, kvinnan ifråga minns möjligen det hela som ganska obehagligt, men det viktiga att stimulera i det här fallen är faktist samhällsekonomin!''

Givna accessoarer hos typisk partimedlem: Slipover, mönstrad slips, pojkkörs frisyr, blackberry, prostituerad.

Såhär är de i ett slagsmål: Den där killen i rosa piké och ljusblå kashmirtröja knuten runt axlarna som väntar tills du kommit 500 meter bort och det står fyra polis patruller emellan er innan han börjar vråla grejer om din mamma och svära på att om inte hans polare hade hållit i honom nu, då järnspikar hade du fått se på andra bullar.

Så är de i sängen: Osjälviska och generösa (Runt 2000 spänn sägs inte alls vara ovanligt att få för ett helt vanligt ligg med en helt vanlig minister.)

Rösta på dom om du: Tycker att hemlösa faktist bara borde skärpa till sig lite (Hemmet, hörst talas om det eller? Var fan tror ni att alla vi andra får våra lägenheter ifrån? Va?) och länge har retat dig på att bordell besök inte är avdragsgilla som ''hälsa och friskvård'' i deklarationen.


Vill ni ha more från MOORE?
Har fler granskade parti att dela med mig av.
Önskemål?

Emteller


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0